nedeľa 10. augusta 2014

DUTTY GYALZ natočili svoje prvé promo video ku skladbe "Dangerous Love"


Päticu mladých tanečníc z Bratislavy v zložení Zuz, Lus, Romi, Naty a Pauli určite lepšie poznáte pod ich spoločných skupinovým menom DUTTY GYALZ a nepochybne dobre viete, že patria do rodiny Most High Records. Ich tanečný prejav je svojský, priam originálny, plný energie a samozrejme horúcich sexy pohybov, pričom dokážu roztancovať každý klub či festivalový areál, ktorý poctia svojou návštevou.

Aj keď dievčatá tvoria skupinu pomerne mladú, ich tanečné skúsenosti sú napriek tomu dlhoročné a majú za sebou nespočet hodín strávených tvrdým tréningom a absolvovaním rôznych tanečných workshopov. Všetko je raz prvý krát, tak ako ich prvé stretnutie, či prvý spoločný tréning, tak aj ich práca na prvom tanečnom promo videu, ktoré spolu natočili.

Momentálne veľmi populárna skladba "Dangerous Love" od dvojice umelcov Fuse ODG a Sean Paul, ktorý k nej vyhlásili tanečnú súťaž spustila samozrejme prvý impulz, ktorý nakopol dievčatá k tomu aby sa pustili do natáčania. Výber miesta, správneho oblečenia a deň strávený pred objektívom sa mohol začať. Za kameru sa postavil ich dvorný fotograf a kameraman Pavel Višňovský, ktorý sa špecializuje na hrané filmy, dokumenty, či hudobné klipy a prvé video od tanečnej skupiny DUTTY GYALZ bolo na svete! My dievčatám samozrejme držíme palce a veríme, že budú Slovensko reprezentovať najlepšie ako vedia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára